Историята на

Логистика и традиции от 1995г. до днес.

NTZ е основано през 1995 година, със седалище в град Варна и е една от водещите компании на българския пазар в областта на цялостната спедиция и логистика. Прилагането на съвременните стандарти за цялостно и качествено обслужване, с авторитета на независим спедитор, спомагат за налагането на NTZ като една от предпочитаните спедиторски компании на българския пазар. В допълнение към това и участието ни в глобални транспортни мрежи с образцови IT решения, гарантира най-добрата комбинация съчетаваща познанията на глобалната логистика.

Предпоставка за развитието на дружеството като първокласен доставчик на комплексни логистични услуги са дългосрочните инвестиции в модерно техническо оборудване и програмно осигуряване, както и екипите на групата фирми на NTZ в лицето на млади, енергични и мотивирани хора. Позитивният подход и инициативността на служителите, в съчетание с натрупания опит в сферата на спедицията и логистиката, са нашата гаранция за качество на предлаганите услуги. NTZ предлага обслужване на професионално ниво, съчетано с гъвкав и индивидуален подход, бързина, точност и коректност на базата на взаимното уважение в отношенията със своите клиенти и партньори

1995

Основано е дружеството на NTZ Transport Bulgaria, със седалище в град Варна. Стартирайки дейността си NTZ Transport Bulgaria открива и първият отдел - Море

04.1997

Отворен е първият офис на NTZ Transport Bulgaria в град Варна - Централен офис на NTZ Transport Bulgaria

04.1999

Закупени са два броя Влекачи Мерцедес Бенц 1835/3600 Actros

05.2000

Закупени са два броя Влекачи Мерцедес Бенц Actros 1843LS

09.2002

Закупени са пет броя Влекачи МАН 18.413 FLS

02.2003

Открит е офисът на NTZ Transport Bulgaria в град София

01.2004

Отворен е офисът на NTZ Transport Bulgaria в град Бургас

03.2006

Отворен е складът на NTZ Transport Bulgaria в Аксаково, град Варна

03.2006

Открит е Отдел Сухопътен

03.2006

Открит е Отдел Въздушен

02.2008

Отворен е офисът на NTZ Transport Bulgaria в град Русе

03.2008

Отворен е складът на NTZ Transport Bulgaria в град София

09.2015

Отворен е офисът на NTZ Transport Bulgaria в град Пловдив

06.2016

Започва обособената дейност AIR на Отдел Въздушен

10.2018

Отворен е складът на NTZ Transport Bulgaria в град Бургас

Днес

Обслужване на професионално ниво, гъвкав и индивидуален подход, бързина, точност и коректност, взаимно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори

d

Извънгабаритни товари

Притежаваме техника за транспорт на извънгабаритни и специфични товари, с единично тегло до 100 тона и дължина до 54 метра. Изпълняваме индивидуални проекти, според нуждите на клиента.

Митническо представителство

Ен Ти Зет Спед ООД е екип от професионалисти, които са добре информирани за най-новите законови изисквания и регулаторни промени в международната търговия.

m

Застраховане

Карго застраховката осигурява защита от рисковете, на които е изложен товарът или свързаните с него материални интереси.

Етичен кодекс

Етичният кодекс определя етичните норми и правилата за поведение, които служителите на NTZ Transport следва да спазват.

Политика за защита на лицата, подаващи сигнал за нарушения

Цели

Постоянен източник на вдъхновение за нас са непрекъснато променящите се модели на веригата за доставки и свързаните с тях предизвикателства. Непрекъснато високото качество на сервиза ни, се основава на пълната синергия, която постигаме между отделните ни екипи, възможна, благодарение на непрекъсната грижа и развитие на служителите и осигурената отлична работна среда.

Визия

Нашата цел е да създаваме силни връзки с клиентите си, основаващи се на експетизата и ангажираността на екипа ни, чрез които предоставяме комплексни решения ,на конкретни техни проблеми и нужди.

Повече от
доставени пратки
Около
изминати километри
Износ/Внос на повече от
тона стоки
Повече от
доволни клиенти

Устойчивост

Ние вярваме, че корпоративната устойчивост се основава на практиката да се управлява бизнес, без да се влияе негативно върху околната среда. Като екологично осъзната фирма, ние постигаме печалба, отчитайки въздействието на дейността си върху обществото и околната среда. Защитаваме природата ,като оптимизираме въглеродният си отпечатък върху нея, чрез включване на устойчивостта, в нашата ежедневна оперативна практика

Мисия

Нашата мисия е да предоставяме на клиентите си висока стойност, осигуряваща им конкурентно предимство и възможности за устойчив растеж. Постигаме го чрез по-добри транспортни и спедиторски услуги, технология и екипност в работата.

Общи Условия на НСБС​

Етичният кодекс определя етичните норми и правилата за поведение, които служителите на NTZ Transport следва да спазват.

Пресцентър

Ние в NTZ …

Ние в NTZ …