Превоз на избънгабаритни товари

Имате въпроси?

Разговаряйте с наш консултант или направете заявка.

Извънгабартини товари

  • Какво предлагаме?

  • Управление на проектите

  • Допълнителни услуги

  • Налично оборудване

Превоз на извънгабаритни товари

Притежаваме техника за транспорт на извънгабаритни и специфични товари, с единично тегло до 100 тона и дължина до 54 метра. Изпълняваме индивидуални проекти, според нуждите на клиента.

Дейностите, които съпътстват изпълнението на даден проект:

Разполагаме и с Преносим хидравличен подемник за:

Оборудване, за извънгабаритен транспорт, с което разполагаме:

Двуосно ниско разтегателно полуремарке FAYMONVILLЕ

Двуосно ниско разтегателно полуремарке FAYMONVILLE за превоз на високи товари с технически допустима товаро носимост до 28т. ,дължина на ниската част от 6.50 до 17.00 метра, височина на ниската част от 0.40 до 0.65 метра.

Триосно ниско разтегателно полуремарке BROSHUIS

Триосно ниско разтегателно полуремарке BROSHUIS с технически допустима товароносимост 38 т, дължина на ниската част от 9.00 до 16.70 м , височина 0.82-1.05 метра.

Автомобилният транспорт е важна част от глобалната логистична индустрия. Това включва транспортиране на превозни средства от едно място на друго по суша, въздух или море. Това е сложен процес, който изисква внимателно планиране и координация между различни заинтересовани страни като спедиторски компании, корабни компании и митнически власти.

Четириосно дълго разтегателно полуремарке BROSHUIS

Четириосно дълго разтегателно полуремарке BROSHUIS с технически допустима товаро носимост 48т., дължина от 18.00 до 54.00 м, височина от 1.50 до 1.65 метра.

Спедицията на извънгабаритни товари е специализирана услуга за превоз на стоки, които са твърде големи, за да се поберат в стандартни транспортни контейнери. Изисква специално оборудване и опит, за да се гарантира безопасна и навременна доставка на стоките. Логистичните компании, предлагащи извънгабаритни спедиторски услуги, разбират сложността, свързана с транспортирането на тези артикули, и разполагат с необходимите ресурси, за да се уверят, че стоките ще достигнат местоназначението си безопасно и навреме. С тяхна помощ компаниите могат да спестят време, пари и усилия, като същевременно гарантират, че техните извънгабаритни товари ще достигнат безопасно местоназначението си.

Две+четири оси ниско разтегателно полуремарке FAYMONVILLE

Две+четири оси ниско разтегателно полуремарке FAYMONVILLE с допустима максимална товароносимост с шест оси 65 т., 48 тона с четири оси, дължина на ниската част от 8.00 до 24.50м , височина на ниската част от 0,45 – 0.75 метра

Извънгабаритен транспорт е важна и съществена част от предлаганите от нас услуги. Като спедитори и превозвачи ние се стремим към логистични решения на всеки възникнал проблем. Спедитор

Осемосно ниско разтегателно полуремарке BROSHUIS

Осемосно ниско разтегателно полуремарке BROSHUIS с технически допустима максимална товароносимост 100 тона , дължина на ниската част от 14.15 до 36.50 метра , височина на ниската част от 0.85- 1.05 метра.

Извънгабартини товари

  • Какво предлагаме?

  • Управление на проектите

  • Допълнителни услуги

  • Налично оборудване

С какво друго
можем да сме Ви полезни?

По море

Морски транспорт

По суша

Железопътен транспорт

Въздушният транспорт присъства в нашето портфоли като услуга в премиум сектора. Въздушният транспорт е най - бързият начин да превозим стоката от точка а до точка б
По въздух

Въздушен транспорт транспорт

По суша

Сухоземен транспорт

Услуги

Складова логистика

Не се колебайте да се свържете с нас за заявка и обсъждане на опции за работа с NTZ.

Пишете ни на

project@planettrans.bg