Меню Затваряне

За нас

С NTZ ЗАЕДНО ОТ 1995 ГОДИНА

NTZ е основано през 1995 година, със седалище в град Варна и е една от водещите компании на българския пазар в областта на цялостната спедиция и логистика. Прилагането на съвременните стандарти за цялостно и качествено обслужване, с авторитета на независим спедитор, спомагат за налагането на NTZ като една от предпочитаните спедиторски компании на българския пазар. В допълнение към това и участието ни в глобални транспортни мрежи с образцови IT решения, гарантира най-добрата комбинация съчетаваща познанията на глобалната логистика.

Предпоставка за развитието на дружеството като първокласен доставчик на комплексни логистични услуги са дългосрочните инвестиции в модерно техническо оборудване и програмно осигуряване, както и екипите на групата фирми на NTZ в лицето на млади, енергични и мотивирани хора. Позитивният подход и инициативността на служителите, в съчетание с натрупания опит в сферата на спедицията и логистиката, са нашата гаранция за качество на предлаганите услуги.

NTZ предлага обслужване на професионално ниво, съчетано с гъвкав и индивидуален подход, бързина, точност и коректност на базата на взаимното уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.