Въздушен транспорт

Имате въпроси?

Разговаряйте с наш консултант или направете заявка.

Въздушен транспорт

Въздушен транспорт

Предлагаме въздушен транспорт по внос и износ до/от България от/до всяка точка на света.

Работим с всички авио компании, които са представени в България. Разполагаме с добре развита международна агентска мрежа, благодарение на която имаме възможност да бъдем гъвкави в предлаганите от нас решения, както като цена, маршрут и транзитно време, така и в допълнителните услуги към превоза, като организиране на митнически формалности, доставка до врата и др..

Предлагаме сервиз и през Европейски летища, като събирането/доставката
на пратките от/до България се извършва чрез собствените ни групажни линии. Вземането от, или доставката до адрес на територията на Българи се извършва през нашата транспортна мрежа.

В София разполагаме с надеждни митнически агенти, които имат грижата за оформяне на митническите формалности по внос и износ на транспортираните от нас пратки.

С цел развитието на предлаганите от нас услуги, въздушният транспорт на карго пратки е сред новите попълнения в портфолиото на компанията.

Чрез нашата организирана глобална мрежа от агенти, можем да предложим индивидуални транспортни решения за различни видове индустрии.

Транспортни решения за следните индустрии:

Видове стоки:

Видове услуги:

d

Извънгабаритни товари

Притежаваме техника за транспорт на извънгабаритни и специфични товари, с единично тегло до 100 тона и дължина до 54 метра. Изпълняваме индивидуални проекти, според нуждите на клиента.

Митническо представителство

Ен Ти Зет Спед ООД е екип от професионалисти, които са добре информирани за най-новите законови изисквания и регулаторни промени в международната търговия.

m

Застраховане

Карго застраховката осигурява защита от рисковете, на които е изложен товарът или свързаните с него материални интереси.

С какво друго
можем да сме Ви полезни?

По море

Морски транспорт

По суша

Сухопътен транспорт

По суша

Железопътен транспорт

По суша

Извънгабаритен транспорт

Услуги

Складова логистика

Не се колебайте да се свържете с нас за заявка и обсъждане на опции за работа с NTZ.

Пишете ни на

air@ntz.bg